Yihaaaa…..Eindelijk is mijn website online.

Met dank aan Creative-bits.eu.

Deze website is nog steeds aan verandering onderhevig dit vanwege de vele fotos die ik nog moet toevoegen aan de verschillende galeries. lees mijn blogs waarin ik schrijf over mijn laatste, huidige en toekomstige shoots en tevens vertel over mijn nieuwe activiteiten. Dit is de manier om jullie een glimp te geven in mijn wereld van de fotografie. I wil iedereen danken voor de opdrachten en steun in de afgelopen jaren.

Ik wens iedereen een voorspoedig, succesvol en gelukkig 2014 toe.

Veel kijkplezier.

Ron

 

Yihaaaa…..Finally my website is online.

Thanks Creative-bits.eu for your support and advise.  My website is still under construction cause i have to add many pictures to the various galleries. Read my blogs in which i will update you about my past and future shoots and upcoming activities.  I would like to thank you all for your support during the past years and I wish you all a prosperous, successful and happy 2014.

Enjoy my site..

Ron.

GreggBig at 17:21, 16 oktober, 2019 -

Теперь буду знать